Ayeuna Pendakan Méwah

Perusahaan komprehensif propésional ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan produk pencahyaan. Lokasina di Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina. Éta ngagaduhan dasar produksi 800 méter pasagi sareng 100 padamel ..

Bédana LED

Ieu sababaraha alesan kunaon LED mangrupikeun téknologi pencahyaan kahareup — dibandingkeun sareng CFL, halogén, sareng bohlam pijar.

  • Instantly BrightLED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.

    Langsung Caang

    LED ngahontal kacaangan pinuh langsung, kalayan henteu aya sintreuk atanapi pemanasan.
  • Energy EfficientLED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.

    Énergi Cekap

    LED nganggo tanaga 85% langkung alit tibatan halogén sareng 18% kirang ti CFL.
  • Money SavingUpgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.

    Ngahémat Artos

    Ningkatkeun hiji perlengkapan pikeun LED tiasa ngahémat ampir $ 7 per bulan.
  • Advanced Production Machine And TechniqueAdvanced Production Machine And Technique

    Mesin Produksi Canggih Sareng Téhnik

  • Advanced Testing Machine For Quality ControlAdvanced Testing Machine For Quality Control

    Mesin Tés Canggih Pikeun Kontrol Kualitas

  • Professional R&D Team SupportProfessional R&D Team Support

    Dukungan Tim R&D Profesional

  • Accepts Customized OrderAccepts Customized Order

    Narima Pesenan Disaluyukeun

  • Fast Speed AnswerFast Speed Answer

    Jawaban Gancang Gancang

  • Fast DeliveryFast Delivery

    Pangiriman gancang

  • CE, RoHS, UL ListedCE, RoHS, UL Listed

    CE, RoHS, UL Didaptarkeun

  • 3 Years Warranty3 Years Warranty

    Garansi 3 Taun

Ngeunaan Lampu Mewah

Chengdu Luxury Lighting Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng ngagaduhan langkung ti 10 taun sajarah cahaya sareng pangalaman. Saatos langkung ti sapuluh taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, Méwah parantos pisan ngokolakeun kabutuhan konsumén sareng akumulasi pangalaman euyeub dina produk berharga, ngajantenkeun produk kami langkung awét, langkung cerah sareng langkung ramah-pangguna.