Tentang Kami

Langkung awet
Langkung Caang
Langkung ramah-Pamaké

Chengdu Méwah LampuTechnology Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng gaduh langkung ti 10 taun sajarah cahaya sareng pangalaman. Saatos langkung ti sapuluh taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, Méwah parantos pisan ngokolakeun kabutuhan konsumén sareng akumulasi pangalaman euyeub dina produk berharga, ngajantenkeun produk kami langkung awét, langkung cerah sareng langkung ramah-pangguna. Kaasup: Lampu LED Linear LED hareup-dipasang, Lampu LED Linear LED dipasang deui, Lampu Linear LED Aluminium dipasang, lampu LED Linear LED khusus U, lampu V Linear Aluminium LED, lampu bevel Aluminium LED Linear khusus na saterusna. Ayeuna, éta parantos janten pemasok perusahaan jati terkenal di Chengdu (Vanke, Longhu, Longma Wood, Debei Mebel, jst). Kami yakin pikeun ngabantosan palanggan di panjuru dunya nyayogikeun solusi lampu LED Linear Aluminium anu cocog pikeun aranjeunna.

Perusahaan komprehensif propésional ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan produk pencahyaan. Lokasina di Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina. Éta ngagaduhan dasar produksi 800 méter pasagi sareng 100 padamel. Aya lini produksi anu asak sareng sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun kasalametan produk, daya tahan sareng perlindungan lingkungan. Kalayan pamekaran perusahaan, kami ogé ningkatkeun kakuatan lemes perusahaan, sareng ngupayakeun ngajantenkeun pra-penjualan, penjualan, sareng layanan purna jual langkung ramah pikeun pangguna. Produk utama kami nyaéta kabinét Aluminium LED Linear cahaya, lampu jati khusus, kalebet saluran alloy aluminium khusus pikeun adaptasi sareng sagala rupa lingkungan aplikasi.

Fokus kana perundingan pamekaran produk kerjasama sareng proyek hiasan rupa rékayasa perumahan kalayan perusahaan mebel khusus.

gg

Perusahaan kami diposisikan salaku panyadia solusi produk, kabutuhan pelanggan anu jero, mimitian ti struktur produk, pamasangan produk, jaminan produk, kami nyayogikeun solusi profesional kami. Daripada suplai produk saderhana. Kakuatan cahaya urang disaksian ku konsumén sareng waktos.

Tujuanna: Pikeun nyayogikeun produk sareng jasa khusus pikeun perusahaan jati khusus.

c5
c4
c2
c1
c3

Kunaon Milih KASUKAAN?

Alesan 1: Produk anu urang jual persis anu hoyong mésér konsumén; langkung ti 10 taun pangalaman dina lampu lokal kabinet, sahingga urang gaduh seueur kategori produk, sareng konsumén tiasa milih Lampu LED Linear LED anu cocog pikeun aranjeunna. Sapertos dipasang, bar lampu anu sempit pisan, saklar touch, saklar gesek leungeun, sareng sajabana

Alesan 2: Ngabéréskeun masalah palanggan; urang gaduh seueur jinis Aluminium LED Linear Light anu dikustomisasi pikeun ngarengsekeun masalah palanggan

Alesan 3: Pilih produk anjeun, palanggan ngagaduhan résiko paling handap; langkung ti 10 taun pangalaman dina industri pencahyaan, tim desainer anu hadé, sareng layanan purna jual anu sampurna mangrupikeun alesan inti pikeun konsumén pikeun milih kami

6

CRI tinggi

Cahaya langkung caket kana cahaya alami, sareng ngajantenkeun cahaya anu ditampi ku panon langkung raoseun sareng réalistis.

5

Teu aya Tekenan Turun

Anggo papan sirkuit FPC dua sisi pikeun mastikeun yén lampu strip tiasa langkung arus sareng sambungkeun ka strip lampu anu langkung lami.

2

Henteu Béda Warna

Dina suhu warna anu sami, kami ngadalikeun bédana warna manik LED dina 3sdcm pikeun mastikeun yén teu aya bédana warna antara sakumpulan béda Lampu Aluminium LED Linear sareng suhu warna anu sami.

4

Teu aya Cahaya Paéh

Bungkus manik lampu LED ngabutuhkeun pinuh panggunaan kawat emas sareng kurung tambaga pikeun mastikeun kualitas manik lampu LED, sareng prosés produksi anu langkung luhur mastikeun yén manik-manik cahaya pageuh dilas sareng nyegah lampu mati.

3

Reureuh Cahaya Rendah

Kami nganggo chip LED kualitas luhur kalayan épisiensi bercahaya tinggi, ngahasilkeun panas low, buruk luminous low, sareng low luminous decay pikeun mastikeun umur jasa anu langkung lami tina lampu LED.

1

Kekecapan Cahaya Tinggi

Kami meryogikeun chip LED ngagaduhan efisiensi bercahaya anu langkung luhur. Efisiensi bercahya langkung luhur bakal ngirangan panas manik lampu LED sareng ngajantenkeun lampu LED langkung hemat énergi.