Warta

  • Jalan Kontrol Lampu LED Linier

    Cara Kontrol Lampu Linier LED pinter Ku kamekaran téknologi calakan, urang ayeuna gaduh sababaraha cara kontrol dina bidang pencahayaan. Dinten ieu kami bakal nyandak anjeun nyandak katingal dina cara kontrol calakan cahaya. Kontrol touch pinter Kanggo pangguna anu biasa ...
    Maca deui
  • Linear Lighting manufacturing expert—Luxury’s official website was officially launched.

    Ahli manufaktur Linear Lighting — situs web resmi méwah sacara resmi diluncurkeun.

    Dimimitian dina 9 Agustus, anjeun tiasa ngahontal kerjasama komérsial sareng méwah lampu ku ngadatangan www.luxury-light.com. Méwah didirikeun taun 2011, museur kana solusi lampu lokal lampu jati pinter, lampu garis anu dirancang sacara mandiri cocog pikeun rupa-rupa skénario aplikasi, sareng bakal ...
    Maca deui
  • Sapuluh kaunggulan lampu LED6-10

    Kauntungannana genep, kisaran aplikasi anu lega Kusabab kompakna, unggal unit chip LED 3 ~ 5mm pasagi atanapi buleud, janten langkung cocog pikeun nyiapkeun alat-alat sareng prosés modél anu rumit. Salaku conto, pembuatan tabung lemes, anu tiasa dibengkokkeun, strip lampu, sareng lampu bentuk khusus, ayeuna ngan ...
    Maca deui
  • Sapuluh kaunggulan lampu LED1-5

    Kauntungan hiji. Awak lampu leutikna lampu LED leutik, chip LED anu alus pisan dibungkus dina résin epoxy transparan, janten alit pisan, énténg pisan, éta tiasa ngahémat seueur bahan sareng rohangan dina produksi sareng aplikasi. Kauntungan dua, konsumsi énergi anu handap pisan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih LED Loght

    Dina sababaraha taun ka pengker, panerapan LED dina bidang pencahayaan parantos langkung ageung, sareng lampu LED teras-terasan ngenalkeun anu énggal, kalayan sababaraha gaya, sareng janten bentang anu saé dina kahirupan urang. Janten, kumaha milih lampu LED anu cocog? Tangtosna, sadayana b ...
    Maca deui
  • saluran alloy aluminium dipimpin lampu strip

    1. Naon saluran alloy aluminium dipingpin strip lampu alloy alloy alur dipimpin lampu strip = alloy alloy aluminium + built-in strip LED + kakuatan drive éksternal. Dibandingkeun sareng lampu lampu fluorescent LED, alur aluminium alur lampu strip dipimpin anu seueur rékayasa produk semi-réngsé, anu ...
    Maca deui