Warta Perusahaan

  • Linear Lighting manufacturing expert—Luxury’s official website was officially launched.

    Ahli manufaktur Linear Lighting — situs web resmi méwah sacara resmi diluncurkeun.

    Dimimitian dina 9 Agustus, anjeun tiasa ngahontal kerjasama komérsial sareng méwah lampu ku ngadatangan www.luxury-light.com. Méwah didirikeun taun 2011, museur kana solusi lampu lokal lampu jati pinter, lampu garis anu dirancang sacara mandiri cocog pikeun rupa-rupa skénario aplikasi, sareng bakal ...
    Maca deui
  • Sapuluh kaunggulan lampu LED6-10

    Kauntungannana genep, kisaran aplikasi anu lega Kusabab kompakna, unggal unit chip LED 3 ~ 5mm pasagi atanapi buleud, janten langkung cocog pikeun nyiapkeun alat-alat sareng prosés modél anu rumit. Salaku conto, pembuatan tabung lemes, anu tiasa dibengkokkeun, strip lampu, sareng lampu bentuk khusus, ayeuna ngan ...
    Maca deui
  • Sapuluh kaunggulan lampu LED1-5

    Kauntungan hiji. Awak lampu leutikna lampu LED leutik, chip LED anu alus pisan dibungkus dina résin epoxy transparan, janten alit pisan, énténg pisan, éta tiasa ngahémat seueur bahan sareng rohangan dina produksi sareng aplikasi. Kauntungan dua, konsumsi énergi anu handap pisan ...
    Maca deui