Warta Industri

  • Kumaha carana milih LED Loght

    Dina sababaraha taun ka pengker, panerapan LED dina bidang pencahayaan parantos langkung ageung, sareng lampu LED teras-terasan ngenalkeun anu énggal, kalayan sababaraha gaya, sareng janten bentang anu saé dina kahirupan urang. Janten, kumaha milih lampu LED anu cocog? Tangtosna, sadayana b ...
    Maca deui
  • saluran alloy aluminium dipimpin lampu strip

    1. Naon saluran alloy aluminium dipingpin strip lampu alloy alloy alur dipimpin lampu strip = alloy alloy aluminium + built-in strip LED + kakuatan drive éksternal. Dibandingkeun sareng lampu lampu fluorescent LED, alur aluminium alur lampu strip dipimpin anu seueur rékayasa produk semi-réngsé, anu ...
    Maca deui