Lampu Linear LED RCL-2118 Balik-dipasang

Pedaran pondok:

Lampu cir-clip tipe-efisiensi tinggi lampu LED, awak lampu alloy aluminium, konduktivitas termal anu kuat

sareng henteu aya deformasi, sacara efektif ningkatkeun kahirupan manik sulap LED.

Pamasangan kartu spring Orifice, ku kap lampu, bagian luhur sareng handap tilu sisi diterangkeun

anggo nyuntik tungtung tukang lamina 21mm, jero dihubungkeun sareng jero-13mm normal

Dipaké di antara lomari, ngaganti kolom Romawi.

Nengetan celah antara panel panto dina dua sisi


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

Application:

Tiasa dipasang dina lomari Dapur, lomari baju , Kabinet kamar mandi sareng kabinet sanés anu peryogi lampu diantawis lomari.

Parameter :

2118

matéri

Panutup PC, dasar aluminium

LED Q'ty

120 / 180LEDs / m

Lumen / m (Maks)

2000-2400LM

CRI (Ra)

> 90Ra

Garansi

2 taun

Max Kakuatan

12V / 24V

Nomer Modél

RCL-2118

panjangna

Max panjangna sayogi dina 3m

Pamasangan

Pamasangan kartu spring Orifice

Asesorisna

sekrup & topi

warna

Hideung, Amumilum, Metal Gray, Jawara)

Kauntungan:

Kauntungannana lampu linier LED

1, hemat énergi tinggi

Énergi hemat énergi ramah lingkungan tanpa polusi. DC drive, konvérsi kakuatan listrik-optik konsumsi listrik ultra-rendah ngadeukeutan 100%, pangaruh pencahyaan sami langkung ti 80% hemat énergi tibatan sumber lampu tradisional.

2, umur panjang

Sumber cahaya linier LED disebut lampu umur panjang, anu hartosna lampu anu henteu pernah pareum. Sumber cahaya tiis padet, énkapsulasi résin epoxy, teu aya bagian leupas dina awak hampang, teu aya kakurangan cahaya filamén, gampang kabakar, déposisi termal, buruk lampu, sareng sajabana, sareng umur jasa tiasa ngahontal 60,000 dugi ka 100.000 jam , anu 10 kali langkung lami tibatan sumber cahaya tradisional. anu diluhur.

Patarosan anu sering ditaros:

Q: Naha urang tiasa milih panjang lampu garis?

Jawaban: Leres, urang tiasa milih lampu linier ukuranana sesuai sareng kabutuhan anjeun. Punten wartoskeun ka kabutuhan anjeun.

Q: Naha anjeun nyayogikeun jaminan pikeun produk?

A: Leres, garansi 3 taun disayogikeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak salesman kami dina waktosna

Q: Ngeunaan waktos pangiriman?

Biasana, waktos pangiriman nyaéta 10-15 dinten damel. Numutkeun ka kabutuhan anjeun, upami urang kedah ngarancang saluran alloy aluminium énggal, éta bakal langkung seueur waktos

Q: Dupi anjeun nyayogikeun sababaraha conto?

A: Leres, kami tiasa nyayogikeun conto gratis, sareng biaya pengiriman ditanggung ku anjeun.

Patarosan: Naha urang tiasa ngarobih lampu garis anu urang peryogikeun

A: Leres, punten wartosan kami persyaratan lampu garis sacara rinci, atanapi gambarna. Kaasup jumlah manik lampu anu dianggo, milih lampu alami, lampu haneut atanapi lampu tiis. Kami bakal nyayogikeun anjeun ku solusi anu merenah pisan.

Q: Naha aya jumlah minimum order pikeun pesen?

A: MOQ Low, hargana ogé tiasa disawalakeun numutkeun kuantitas anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: