Lampu Linear LED RCL-2620 Balik-dipasang

Pedaran pondok:

Pamasangan caket payun

Conto panggunaan: larapkeun kana papan laminasi ≥18mm

3000k Bodas haneut

4200k bodas nétral

6000k bodas tiis


Detil Produk

Tanda Produk

Pamasangan :

xx (1)
xx (2)
xx (3)

Parameter :

2620

matéri

Panutup PC, dasar aluminium

LED Q'ty

120 / 180LEDs / m

Lumen / m (Maks)

2000-2400LM

CRI (Ra)

> 90Ra

Garansi

2 taun

Max Kakuatan

12V / 24V

Nomer Modél

RCL-2620

panjangna

Max panjangna sayogi dina 3m

Pamasangan

Dipasangkeun dipasang

Asesorisna

sekrup & topi

warna

Hideung, Amumilum, Metal Gray, Jawara)

Kauntungan:

Ngajaga Strip Lampu LED

Saluran aluminium ngajaga lampu tina rusak atanapi rusak. Éta ogé ngajaga tina Uap sareng tina penanganan lampu anu henteu dihoyongkeun.

 

Dissipates Panas:

Konstruksi aluminium saluran gancang nyéépkeun panas minimal anu diciptakeun ku LED sareng tiasa gampang ngagandakeun umur lampu.

Cocog pikeun mobil, hiasan sapédah, pigura atanapi lampu outline;

Digunakeun sacara lega pikeun kaperluan perbaikan bumi, hotél, kleub, mal balanja;

 

Cahyaan hiasan arsitéktur, lampu suasana anu kualitas luhur;

Lampu hiasan pikeun festival, acara sareng paméran.

Aya langkung ti 100 jinis profil aluminium LED béda, kalayan bahan PMMA sareng diffuser PC, panutup diffuser Opal-matte / semi-jelas / jelas sareng anu paling penting, kualitas anu saé pikeun panas

Garansi 5 Taun hartosna kami nampi anjeun ditutupan! Hubungi kami upami aya masalah.

Aplikasi

Lampu garasi parkir

Lampu toko komérsial

Lampu gudang

Pencahayaan ruang kelas / konperénsi

 Pilih pamasangan gantung atanapi pemasangan siram sakumaha anu anjeun pikahoyong. Pamasangan gratis repot, kantun colokkeun sareng muterkeun. Cocog pikeun garasi, basement, bengkel, kamar utilitas sareng rekreasi, kamar panyimpenan, lumbung, kamar peralatan, sarat lampu ageung, workstation industri, workspace, carports, auto shops, tugas sareng tujuan umum.

Jasa saatos-jualan:

Produk ngalibatkeun élmu listrik. Punten tong dibongkar nyalira. Upami anjeun ngagaduhan masalah kualitas, mangga ngahubungi pabrikna. Mangga taroskeun ka pabrikan pikeun detil jaminan.

Catetan: Kinerja anu saleresna tiasa bénten-bénten gumantung kana lingkungan pangguna akhir na aplikasi. Sadaya nilai mangrupikeun nilai desain atanapi nilai has, diukur dina kaayaan laboratorium 25 ° C.


  • Saméméhna:
  • Teras: