RCL-4502 Lampu Linear LED payun-dipasang

Pedaran pondok:

1. Lampu LED effciency tinggi anu dipasang. Awak lampu paduan aluminium ngagaduhan termal anu kuat

2. konduktivitas sareng henteu deformasi, sacara efektif ningkatkeun kahirupan manik lampu LED

3. Tarik ngaliwatan alur. ku kap lampu: dipaké pikeun tungtung hareup 18mm condong

4. pamuter tina kabinét sapatu, jero nyaéta -22mm numutkeun ka jero normal.

5.It dipaké ku raka sapatu RCS-4501 pikeun panggunaan luhur.

6.3000K lampu haneut.

7.4200k cahaya alami.

8.6000k lampu tiis.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamasangan :

55 (1)
55 (2)
55 (3)
55 (4)
55 (5)

Parameter :

4502

matéri

Panutup PC, dasar aluminium

LED Q'ty

120 / 180LEDs / m

Lumen / m (Maks)

2000-2400LM

CRI (Ra)

> 90Ra

Garansi

2 taun

Max Kakuatan

12V / 24V

Nomer Modél

RCL-4502

panjangna

Max panjangna sayogi dina 3m

Pamasangan

Dipasangkeun dipasang

Asesorisna

sekrup & topi

warna

Hideung, Amumilum, Metal Gray, Jawara)

Kumaha carana milih saluran LED?

Wangun - Wangun U sareng bentuk V mangrupikeun dua gaya anu paling populér. U-bentuk anu saé pikeun ningkatna permukaan sedengkeun bentuk V cocog pikeun aplikasi sudut.

Ukuran - Pastikeun rohangan jero cukup pikeun strip LED anjeun. seri universal muzata LU1 kalayan profil 17x8mm kanggo panggunaan umum, sedengkeun seri muzata LU2 anu diperbesar pikeun kabutuhan khusus. Ngeunaan lengh, Kami nyayogikeun saluran aluminium kalayan 1 méter sareng 2 méter.

Warna - Kami gaduh sababaraha rupa kombinasi warna. Anjeun tiasa milih anu anjeun pikaresep atanapi numutkeun warna sareng tujuan lingkungan.

 

Kacaangan tinggi - Kanggo kaperluan cahaya, anjeun tiasa milih tutup kristal. Upami anjeun hoyong langkung, seri dua baris tiasa nyumponan kabutuhan anjeun, aranjeunna dirancang pikeun masang dua strip LED pikeun kéngingkeun kacaangan anu langkung luhur.

Umur panjang sareng dipercaya-ieu lampu linier LED tiasa dianggo salami 3 taun. Upami anjeun peryogi dukungan, punten email ka kami, tim purna jual profesional kami bakal ngarengsekeun masalah anjeun dina waktosna sareng nyayogikeun anjeun sareng solusi anu nyugemakeun 100%.

Topi desain akhir anu pinter ngamungkinkeun pikeun nga-orientkeun feed kabel kana arah anu dipikahoyong (tukang, sisi kénca atanapi katuhu) bari tetep disumputkeun.

Rupa-rupa konfigurasi kabel / konektor pikeun nyocogkeun ka ampir skénario instalasi.


  • Saméméhna:
  • Teras: